Inspecteur / medewerker toezicht

0

Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit werk je aan de naleving van nationale en internationale wetten en regels op het gebied van eten, drinken en consumentenproducten. Zo zorg je dat consumenten en bedrijven in Nederland erop kunnen vertrouwen dat voedsel en andere producten veilig zijn.

Inspecteur / medewerker toezicht
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, afdeling Plant, Vis, EU-subsidies en Natuur, domein Vis Noord

Opleiding en salarisindicatie
Je hebt hbo-niveau, liefst met een relevante opleiding voor toezicht of opsporing, en een BOA-bevoegdheid. Je maximale salaris is € 3963,- bij 36 uur per week.

Als enthousiaste en gedreven inspecteur houd je in de provincie Friesland en omgeving toezicht op de naleving van regelgeving op het visdomein. Jouw kerntaken bestaan uit het toezichthouden op de naleving van visserijwetgeving op zee, op kust- en binnenwateren, bij aanlanding van de schepen in de havens en in de visafslagen. Je komt snel en adequaat tot een juiste aanpak. Dat doe je op basis van werkinstructies, beschikbare informatie, afwegingen en argumenten. Je staat daarbij stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met verschillende belangen.

Info: www.werkenvoornederland.nl/NVWA200038

Over Auteur

Avatar

Reageer