Actualiteitencongres Schuldhulpverlening

Actuele ontwikkelingen in de wereld van de schuldenproblematiek

14 november 2017, Jaarbeurs Utrecht

Home | Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening stelt u in één dag op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in de wereld van de schuldenproblematiek.

Verdiep uw inzicht in leefwereld van mensen in armoede

Erna Hooghiemstravoorzitter van de Werkplaatsen Sociaal Domein, geeft u inzicht in de leefwereld van mensen die in armoede leven en de enorme impact die het heeft op bijvoorbeeld gezinnen.

Hoor bovendien van betrokken experts wat de eerste resultaten en vervolgstappen zijn op het gebied van mobility mentoring (combineert het onderwerp armoede met de laatste inzichten vanuit  de hersenwetenschap over de effecten van schaarste en armoede en de ontwikkelbaarheid van hersenfuncties).

Koers van (nieuwe) voorzitters NVVK en BPBI

Marco Florijn
, is recentelijk voorzitter geworden van de NVVK. Julia den Hartogh zit sinds kort de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders voor. Zij stellen u op de hoogte van hun speerpunten en agenda voor de toekomst.

Krijg ook antwoord op al uw praktische vragen, bijvoorbeeld als het gaat om de vereenvoudiging van de beslagvrije voet of aanpak schulden bij mensen met een licht verstandelijke beperking. 

Downloads

Om de volgende artikelen te downloaden klikt u op deze link. << klik hier >>

  • Duurzame verbetering van gezond financieel gedrag
  • Schets van de schuldhulpverlening
  • Schuldenproblematiek een vraagstuk in transitie

Gratis kennisdocumenten
Wilt u alles weten over de hoofdlijnen van de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 ? Of sneller werken met een voorbeeldbeschikking Toegang tot schuldhulpverlening?
Download dan onze gratis kennisdocumenten << klik hier >>

Een gezamenlijk initiatief van:

gemeente-nu-zonder-payoff

Logo VIND Totaal